Kako poslušati?

 

SH_KakoPoslusati1@2x.png
 

Obstaja več načinov, kako se spoznati s Strašno hudimi. Vsekakor pa je ključ do njih – zvok. 

Podkast lahko poslušate medtem, ko drvite na delo, med sprehodi ali vandranjem z vašimi štirinožnimi prijatelji, v avtomobilu, ko kuhate večerjo ali – ko se enostavno odločite, da boste poslušali en res strašno hud podkast. Priložnosti za dobrih dvajset minut strašno hudega navdiha res nikoli ne zmanjka. 


Poslušanje v digitalnih knjižnicah (telefon, tablica)

V digitalnih knjižnicah, kot so Apple Podcasts, Google Podkasts, Overcast poiščite podkast Strašno hudi, ga pretočite na svojo napravo in že se lahko »rokujete« z njim; kjer koli in kadar koli, tudi brez internetne povezave.

Strašno hudi se borijo z digitalno birokracijo, vendar so z eno nogo že vstopili v knjižnice. Še malo, pa se bodo domače počutili v vseh zgoraj naštetih.

Podkast lahko vedno poslušate tudi neposredno iz knjižnice, brez pretakanja. 

Če ne želite zamuditi novih epizod, je najbolje, da se v digitalni knjižnici, ki jo uporabljate, naročite na podkast.

Dodajava pa še povezavo na RSS-vir.


 

 
 
SH_KakoPoslusati2@2x.png

SH_KakoPoslusati3@2x.png
 

Poslušanje na osebnem računalniku

Na spletni strani Strašno hudi poiščite članek s sogovornikom, ki ga želite spoznati. To lahko storite tako, da prebrskate naslovnico ali pa kliknete na zavihek Podkasti, ki vas bo odpeljal do arhiva gostov. Kliknite na članek o gostu, ki vas zanima, in običajno bo nekje na sredini besedila predvajalnik, na katerega kliknete – in že je tu, podkast Strašno hudi.